Paaukok vaikams

Tavo 2 % GPM Lietuvos Caritas darbams

Už 2016 m. Lietuvos Caritas organizacija gavo Jūsų 13 658 eur paramą. AČIŪ! Drauge su Jumis jau organizavome ne vieną vaikučių vasaros stovyklą, pasirūpinome sotesniu skurstančiųjų kąsniu, organizavome mokymus ir seminarus. Parėmėme ir pagelbėjome pavieniams asmenims pagal iškilusius poreikius.

Viena jautresnių istorijų prie kurios prisilietėme 2017 metų pabaigoje - kraupioje avarijoje, Vokietijoje, nukentėjusio Luko parvežimas į Lietuvą.  Artimieji, brangų žmogų vėl apkabinti galėjo  Kalėdų išvakarėse.

Vaikinas net šešis mėnesius praleido komoje, prijungtas prie gyvybės palaikymo aparatų. Jam teko ištverti begalę operacijų. Tam, kad būtų pargabentas į Lietuvą, reikėjo specialaus transporto, lydinčio gydytojo ir įrangos, kainuojančios didelius pinigus. Mes, dėka Jūsų paskirtų 2% Lietuvos Caritas organizacijai, skyrėme Luko pargabenimui 1000 eur, taip pat prisidėjo ir vietos bendruomenė, savivaldybė, Vilkaviškio Caritas.

Visi, kurie už 2016 metus savo 2% paskyrėte mums - esate įvykusio gražaus stebuklo (kaip įvardina Luko mama) išsipildymo.

Nuoširdus AČIŪ Jums visiems!

Kviečiame Jus ir 2018 metais prisidėti prie Lietuvos Caritas veiklų įgyvendinimo skiriant 2% GPM paramą už 2017 metus.

Jums tai nieko nekainuoja, o mums reiškia labai daug: su Jūsų parama Lietuvos Caritas gali pasirūpinti vargstančiaisiais, vykdyti įvairius paramos projektus, telkti savanorius geriems darbams ir teikti pagalbą tiems, kuriems šiandien labiausiai jo reikia. Savo 2% už 2017 m. galite skirti Lietuvos Caritas organizacijai iki 2018 m. gegužės 1 d.

Kaip skirti 2% paramą Lietuvos Caritas organizacijai? -

Paaukoti 2 % galite Valstybinės mokesčių inspekcijos tinklalapyje:

1.      Prisijunkite prie savo elektroninės bankininkystės per banką arba Elektroninio deklaravimo sistemos svetainę (EDS);

2.      Pasirinkite „pildyti portale skiltį“, FR0512 formos 03 versiją;
3.      Užpildykite aktyvius laukelius ir įrašykite LIETUVOS CARITAS jur. asm. kodą 192066334
4.      Svarbu: galite pasirinkti skirti paramą už praėjusius 2017 metus arba 5 metams į priekį (laukelyje E5 įrašius 2021);
5.    Spauskite pateikti.

Dėmesio! Jei negalite naudotis interneto paslaugomis:

1. 2 % skyrimo formą FR512 03v.  atsisųskite iš čia

2. Užpildykite formą nurodant Lietuvos Caritas jur. asm. k. 192066334

3. Užpildytą formą išsiųskite paštu į artimiausią VMI skyrių: adresai ir telefonai.

Jei iškilo klausimų kreipkitės telefonu: 8 37 20 54 27

Formai  reikalingi rekvizitai: