Šviesos žemėlapis

Lietuvos Caritas organizacijai vadovaus J. Kukauskienė

Lietuvos Vyskupų Konferencijos sprendimu nuo kovo 1-osios dienos Lietuvos „Caritas“ organizacijos generalinės direktorės pareigas pradėjo eiti Janina Kukauskienė. Šiose pareigose ji pakeitė ilgametį Lietuvos „Carito“ vadovą kun. Robertą Grigą.

„Noriu padėkoti visiems geros valios žmonėms, kurie nuo 1997 m., kai pradėjau darbą Lietuvos „Carite“, rėmė malda, įžvalgomis ir veiklia pagalba. Dėkoju Vyskupams, Lietuvos „Carito“ bendradarbiams, Vyskupijų „Caritas“ centruose, socialiniuose projektuose bei įstaigose dirbantiems vyresniems ir jauniems savanoriams. Jūsų tikėjimas ir veikli artimo meilė per praėjusius dešimtmečius augino krikščionišką „Carito“ tapatybę, stiprino pagalbos struktūrą, kurios dėka galėjome padėti tūkstančiams Lietuvos vargstančiųjų“, - baigdamas savo kadenciją Lietuvos „Caritas“ generalinio direktoriaus poste sakė kun. R. Grigas.

J. Kukauskienė Lietuvos „Carite“ pradėjo dirbti 1997 metais. Nuo 2000 metų J. Kukauskienė ėjo Lietuvos „Caritas“ generalinio direktoriaus pavaduotojos pareigas.

Lietuvos Carito informacija

INFO DĖL COVID-19

Paaukok vaikams

Popiežiaus Intencija 2020-05 mėn.

Gerumas mus vienija!