Šviesos žemėlapis

Panevėžio vyskupijos Caritas akcija „Velykinis margutis stokojančiam“

Panevėžio vyskupijos Caritas Šv. Velykų metu vyskupijoje kasmet organizuoja akciją „Velykinis margutis stokojančiam“. Šiais 2013 metais į Panevėžio mieste esančias bažnyčias per Šv. Velykas gyventojų geranoriškai sunešti išmarginti kiaušiniai buvo išdalinti Panevėžio socialinių paslaugų centro nakvynės namuose  gyvenantiems gyventojams, Pataisos namuose kalinčioms nuteistosioms, gausioms šeimoms, labdaringoje valgyklėlėje „Betliejus“ besilankantiems vargingai gyvenantiems žmonėms ir kitiems stokojantiems.

Antrąją Šv. Velykų dieną Caritas organizuotos akcijos „Velykinis margutis stokojančiajam“  miestelėnų padovanotų margučių dalis buvo nuvežti į šventę, surengtą Socialinių paslaugų centro nakvynės namuose  įsikūrusiems gyventojams. Joje  dalyvavo  ir Caritas atstovė - projekto „Kalinių globa ir reintegracija“ socialinė darbuotoja Laima Žiaunytė.

Prasminga akcija „Velykinis margutis stokojančiam“ iš tiesų suteikia daug džiaugsmo vargą ir skurdą patiriantiems žmonėms.

INFO DĖL COVID-19

Paaukok vaikams

Popiežiaus Intencija 2020-05 mėn.

Gerumas mus vienija!