Šviesos žemėlapis

Daugiau nei 500 porų pirštinių dovanojama Afganistano vaikams

„Caritas“ savanorės numezgė daugiau nei 500 porų pirštinių Afganistano vaikams Panevėžio vyskupijos „Caritas“ savanorės numezgė ir padovanojo virš 500 porų šiltų pirštinių Afganistano vaikams. Taip „Caritas“ darbščiosios savanorės atsiliepė į tarptautinę misiją Afganistane išvykstančios naujos Goro provincijos atkūrimo grupės Lietuvos karių pamainos kvietimą dalyvauti jų rengiamoje socialinėje akcijoje „Sušildyk vaikučių rankutes“.

„Moterys labai noriai mezgė vaikams pirštines, į kurias sudėjo visą savo rankų ir širdies šilumą. Ypač išradingos buvo Utenos, Biržų, Krekenavos, Ramygalos, Raguvos parapijų savanorės. Daugelis dovanojo ne po vieną porą įvairiais raštais ir siuvinėjimu išdabintų pirštinaičių. Iš viso surinkome daugiau nei 500 porų“, - sakė Panevėžio vyskupijos „Caritas“ reikalų vedėja Gražina Kacevičienė.

Lietuvos žmonių dovanas į Afganistano Goro provinciją nuveš ir išdalins į misiją išvykstantys Afganistano Goro provincijos atkūrimo grupės keturioliktosios pamainos ( PAG-14) kariai. Lietuvos Caritas informacija

Lietuvos Caritas informacija

INFO DĖL COVID-19

Paaukok vaikams

Popiežiaus intencija 2020-04 mėn.

Gerumas mus vienija!