Už saugią Lietuvą

Paštiečiai kviečia kurti socialiai atsakingą kaimynystę

Nebūti abejingiems ir drauge spręsti kaimynystėje pastebėtas opias socialines problemas. Tai vienos didžiausių šalies įmonių Lietuvos pašto raginimas: nebijoti, išdrįsti pranešti ir drauge bendromis pastangomis padėti šiuo metu sunkumų patiriančioms šeimoms.

„Kiekvienas iš mūsų gali paskatinti pokyčius, padėsiančius įveikti skaudžiausias šiandienos visuomenės socialines problemas. Pradėkime keisti ir keistis nuo savęs! Mes, gausi Lietuvos pašto komanda, visoje Lietuvoje esame bendruomenių „akys ir ausys“. Kone kasdien belsdamiesi į gyventojų duris pastebime tuos, kuriems trūksta socialinės pagalbos, priežiūros ir saugumo.

Jausdami atsakomybę prisidėti prie socialiai atsakingo ir visuomenės socialines problemas spręsti padedančio verslo kūrimo ir plėtojimo, palaikome ne tik įvairias iniciatyvas, bet ir patys plėtojame socialinę partnerystę. Bendrovėje pradėta socialinės atsakomybės kampanija, kuri apima Lietuvos pašto bendradarbiavimą su socialinės veiklos nevyriausybinėmis organizacijomis, darbuotojams nėra privaloma, bet skirta tam, kad žinotume ir mokėtume, kaip padėti savo artimiesiems, kaimynams ir klientams, nepajėgiantiems apsiginti ir apsisaugoti“, – teigė Lietuvos pašto Korporatyvinių reikalų departamento vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė.

Informacija apie asmenis, kurie vargingai gyvena ar neturi, kas juos prižiūrėtų ar globotų, Lietuvos pašto darbuotojai dalinsis su „Caritas“ organizacija Šiaulių vyskupijoje. „Laiškininkai dėl savo mobilumo ir darbo specifikos pasiekia atokiausius vienkiemius, todėl tikimės, kad Šiaulių vyskupijoje pradėta socialine partnerystė pasieksime pozityvių pokyčių ir ateityje galėsime išplėsti šį bendradarbiavimą“, – tvirtino Lietuvos „Caritas“ generalinė sekretorė Deimantė Bukeikaitė

Daugiau kviečiame skaityti - http://www.post.lt

2017-05-29

Šv. Tėvo intencija 12 mėn

Gerumas mus vienija, 2016!