Paaukok vaikams

Kauniečiai kviečiami švęsti Motinos dieną

Lietuvos „Caritas“ kviečia kauniečius ir miesto svečius dalyvauti Motinos dienai skirtame šventiniame renginyje, kuris vyks gegužės 5 dieną  pačioje Kauno širdyje – prie pat Kauno šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedros bazilikos.

„Įprasta, kad pirmąjį  gegužės sekmadienį  visi skubame  pasveikinti savo mamas, išsakyti joms švelniausius ir gražiausius žodžius, padovanoti gėlių, tačiau yra mamų, kurios tą šventinį savaitgalį galvos kaip iš paskutiniųjų išmaitinti savo vaikus ir aprūpinti juos elementariausiais higienos reikmenimis ir drabužiais. Padėti šioms mamoms gali kiekvienas dalyvaudamas akcijoje „Padėk mano varstančiai mamai“. Pirmąjį gegužės šeštadienį nuo 11 val. „Caritas“ savanoriai prie Kauno arkikatedros bazilikos kvies praeivius aukoti nepriteklius kenčiančioms mamoms, susipažinti su „Caritas“ veiklomis, pasižiūrėti  Senamiesčio, Šančių, Palemono vaikų dienos centrus lankančių vaikų pasirodymų“, - kviesdamas prisidėti prie akcijos sakė Lietuvos „Caritas“ atstovas ryšiams su visuomene Gediminas Salvanavičius.

Renginio metu bus galima daugiau sužinoti apie Lietuvos „Caritas“ projektus bei Kauno arkivyskupijos „Caritas“ parapijose vykdomas veiklas. Visos šventės metu svečiai bus vaišinami kava, arbata ir sausainiais.

Lietuvos "Caritas" informacija

Parama Keralos valstijai