Paaukok vaikams

Dėkojame UAB "Anis" už paramą moksleiviams

Visą rugpjūtį vykusios akcijos „Pripildyk vaiko kuprinę gerumu“, padėjusios šimtams vaikų iš nepriteklius kenčiančių šeimų pasiruošti mokslo metams, organizatoriai „Lietuvos Caritas“ visuomenės prašė prie akcijos prisidėti kuo tik gali – reikalingas buvo kiekvienas pieštukas, penalas, sąsiuvinis ir kuprinė.

Džiugu, kad prie akcijos prisidėjo ir socialiai atsakingos Lietuvos įmonės. Itin didelės paramos „Caritas“ sulaukė iš kanceliarinių prekių platinimu užsiimančios uždarosios akcinės bendrovės „Anis“. Įmonė iš viso padovanojo 283 kuprines, kurios mokslo metų pradžioje buvo išdalintos „Caritas“ globojamiems mokyklinio amžiaus vaikams Kauno, Klaipėdos, Vilniaus, Marijampolės, Panevėžio ir Telšių regionuose.

UAB „Anis“ dėka beveik 300 vaikų iš nepasiturinčių šeimų mokslo metų proga gavo dovanų, kurios kiekvieną dieną tarnauja jiems mokykloje. „Lietuvos Caritas“ nuoširdžiai dėkoja įmonės vadovams ir darbuotojams už suteiktą paramą, palengvinusią pasiruošimą naujiems mokslo metams keliems šimtams sunkai besiverčiančių šeimų visoje Lietuvoje.

Caritas Lietuvoje 30 metų

Popiežiaus intencija rugsėjo mėnesiui