Susitikime liepos 13-ąją, Carito globėjo atlaiduose Marijampolėje

Pagrindinis Susitikime liepos 13-ąją, Carito globėjo atlaiduose Marijampolėje
Liepos 13-ąją Carito Lietuvoje globėjo pal. Jurgio Matulaičio atlaiduose – maldos už artimo meilės liudytojus diena, kurioje, tradiciškai laukiami visi karitiečiai. Kartu melsimės už Carito bendradarbius, savanorius ir visus tikėjimo bei meilės liudytojus. Taip pat dėkosime už Carito Lietuvoje atkūrimą prieš 35 metus, pagerbdami prie organizacijos ištakų buvusius šio krašto žmones.

Iš pat ryto, nuo 9.30 val. visi kviečiami apsilankyti pal. J. Matulaičio muziejuje (1 val.) arba ekskursijoje po Marijampolę, kuri truks 1-1,5 val. 11 val. katechezę Marijampolės šv. Arkangelo Mykolo mažojoje bazilikoje ves Vilniaus arkivyskupijos Carito kapelionas, kun. Žydrūnas Vabuolas. 11.30 val. – Rožinio malda bazilikos pal. J. Matulaičio koplyčioje. 12 val. šv. Mišios, kuriose homiliją sakys Kauno arkivyskupijos Carito kapelionas kun. Mantas Šideikis. 13 val. – agapė Marijonų vienuolyno sode. 14 val. užtarimo malda Bazilikos pal. J. Matulaičio koplyčioje. 15 val. Švč. Sakramento adoracija pal. Matulaičio tėviškėje Lūginėje.

Liepos 6-14 dienos vyksiančių atlaidų tema – „Kad nė viena diena nepraeitų be maldos“. Programa: https://www.marijampolesbazilika.lt/aktualu

Susitikime liepos 13-ąją, Marijampolėje, Carito Lietuvoje globėjo pal. Jugrio Matulaičio atlaiduose!

Lietuvos Carito informacija