Paaukok vaikams

Caritas draugai

Atsižvelgdamas į Lietuvos žmonių socialinius poreikius, Lietuvos Caritas ruošia ir įgyvendina naujas programas, apimančias kelias ar visas Lietuvoje esančias vyskupijas, o tam reikalingos tegul ir ne didžiulės, tačiau pastovios ir nuolatinės įplaukos.

Galintieji remti Lietuvos Caritas organizaciją nuolatos yra kviečiami prisijungti prie Caritas draugų būrio. Iš šių žmonių kiekvieną mėnesį nuskaičiuojama ir į Caritas sąskaitą pervedama tam tikra pinigų suma – jos dydį kiekvienas gali pasirinkti individualiai, priklausomai nuo savo galimybių ir noro paremti organizaciją. Caritas draugas nuolat gauna bendrijos naujienlaiškius ir taip pirmieji sužino apie visuomeninę karitiečių veiklą, organizuojamus renginius, skelbiamus projektus, akcijas, kitas organizacijos naujienas, taip pat – galimybes savanoriauti ar kitaip prisidėti prie šio savanoriškos pagalbos artimui sambūrio.

Už šiandienos visuomenę, kurioje gyvename visi, atsakomybę dalinamės bendrai. Nedidelė, tačiau nuolatinė parama Lietuvos Caritas organizacijai – jau žingsnis link tobulesnės bendruomenės.

Caritas Lietuvoje 30 metų

Popiežiaus intencija gruodžio mėnesiui